iLiveMath Results: Level 3

Number of Questions: 10

Correctly Answered: 5

Incorrectly Answered: 3

Unanswered: 2

Correct: 50%

Incorrect: 30%

Unanswered: 20%

Question 1:

A maglev train had 31 travelers and traveled to the next town to pick up 46 and drop off 32. How many are on the train?

31 + 46 - 32 = 45

Correct Answer: 45

Question 2:

A lead pack of 58 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 32 sped ahead. How many are left behind?

58 - 32 = 26

Incorrect Answer: 57

Correct Answer: 26

Question 3:

A shuttle at Mach 13 (High-Hypersonic) reaches Mach 23 to dock with the International Space Station (ISS). What is the difference?

Mach 23 - Mach 13 = Mach 10

Correct Answer: 10

Question 4:

The train had 60 passengers on board. It voyaged to the next station and picked up 15 more. How many passengers are on the train?

60 + 15 = 75

Correct Answer: 75

Question 5:

A lead pack of 43 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 23 zoomed ahead. How many are left behind?

43 - 23 = 20

Correct Answer: 20

Question 6:

The 1st field of 63 bikers sped past cheering fans and were joined by 53 more bikers. How many total in the new field?

63 + 53 = 116

Correct Answer: 116

Question 7:

At Mach 1, Thunderbirds soared 1 km in 3 seconds. The jets travel 70 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)

3 x 70 = 210

Incorrect Answer: 221

Question 8:

If sailboats sped at an average speed of 17 knots, how many nautical miles are traveled in 10 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)

17 knots x 10 hours = 170 nautical miles

Question 9:

A Formula One car zoomed at 250 km/h for a 1.2 hour race. How many kilometers did the Formula One car travel?

Rate x Time = Distance; 250 km/h x (12/10) hrs = 300 km

Incorrect Answer: 280

Question 10:

A race car raced at 120 mph for a 1.8 hour race. How many miles did the race car travel?

Rate x Time = Distance; 120 mph x (18/10) hrs = 216 miles

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

## Monday, July 16, 2012

## Friday, July 13, 2012

### : iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 3

Number of Questions: 10

Correctly Answered: 5

Incorrectly Answered: 3

Unanswered: 2

Correct: 50%

Incorrect: 30%

Unanswered: 20%

Question 1:

A maglev train had 31 travelers and traveled to the next town to pick up 46 and drop off 32. How many are on the train?

31 + 46 - 32 = 45

Correct Answer: 45

Question 2:

A lead pack of 58 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 32 sped ahead. How many are left behind?

58 - 32 = 26

Incorrect Answer: 57

Correct Answer: 26

Question 3:

A shuttle at Mach 13 (High-Hypersonic) reaches Mach 23 to dock with the International Space Station (ISS). What is the difference?

Mach 23 - Mach 13 = Mach 10

Correct Answer: 10

Question 4:

The train had 60 passengers on board. It voyaged to the next station and picked up 15 more. How many passengers are on the train?

60 + 15 = 75

Correct Answer: 75

Question 5:

A lead pack of 43 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 23 zoomed ahead. How many are left behind?

43 - 23 = 20

Correct Answer: 20

Question 6:

The 1st field of 63 bikers sped past cheering fans and were joined by 53 more bikers. How many total in the new field?

63 + 53 = 116

Correct Answer: 116

Question 7:

At Mach 1, Thunderbirds soared 1 km in 3 seconds. The jets travel 70 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)

3 x 70 = 210

Incorrect Answer: 221

Question 8:

If sailboats sped at an average speed of 17 knots, how many nautical miles are traveled in 10 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)

17 knots x 10 hours = 170 nautical miles

Question 9:

A Formula One car zoomed at 250 km/h for a 1.2 hour race. How many kilometers did the Formula One car travel?

Rate x Time = Distance; 250 km/h x (12/10) hrs = 300 km

Incorrect Answer: 280

Question 10:

A race car raced at 120 mph for a 1.8 hour race. How many miles did the race car travel?

Rate x Time = Distance; 120 mph x (18/10) hrs = 216 miles

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

Number of Questions: 10

Correctly Answered: 5

Incorrectly Answered: 3

Unanswered: 2

Correct: 50%

Incorrect: 30%

Unanswered: 20%

Question 1:

A maglev train had 31 travelers and traveled to the next town to pick up 46 and drop off 32. How many are on the train?

31 + 46 - 32 = 45

Correct Answer: 45

Question 2:

A lead pack of 58 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 32 sped ahead. How many are left behind?

58 - 32 = 26

Incorrect Answer: 57

Correct Answer: 26

Question 3:

A shuttle at Mach 13 (High-Hypersonic) reaches Mach 23 to dock with the International Space Station (ISS). What is the difference?

Mach 23 - Mach 13 = Mach 10

Correct Answer: 10

Question 4:

The train had 60 passengers on board. It voyaged to the next station and picked up 15 more. How many passengers are on the train?

60 + 15 = 75

Correct Answer: 75

Question 5:

A lead pack of 43 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 23 zoomed ahead. How many are left behind?

43 - 23 = 20

Correct Answer: 20

Question 6:

The 1st field of 63 bikers sped past cheering fans and were joined by 53 more bikers. How many total in the new field?

63 + 53 = 116

Correct Answer: 116

Question 7:

At Mach 1, Thunderbirds soared 1 km in 3 seconds. The jets travel 70 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)

3 x 70 = 210

Incorrect Answer: 221

Question 8:

If sailboats sped at an average speed of 17 knots, how many nautical miles are traveled in 10 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)

17 knots x 10 hours = 170 nautical miles

Question 9:

A Formula One car zoomed at 250 km/h for a 1.2 hour race. How many kilometers did the Formula One car travel?

Rate x Time = Distance; 250 km/h x (12/10) hrs = 300 km

Incorrect Answer: 280

Question 10:

A race car raced at 120 mph for a 1.8 hour race. How many miles did the race car travel?

Rate x Time = Distance; 120 mph x (18/10) hrs = 216 miles

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

## Thursday, July 5, 2012

Number of Questions: 1

Correctly Answered: 0

Incorrectly Answered: 0

Unanswered: 1

Correct: 0%

Incorrect: 0%

Unanswered: 100%

Question 1:

A diver counted 82 Seahorses which were joined by 61 more. What was the sum?

82 + 61 = 143

(c) 2010 iHomeEducator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Amy B in CA

## Wednesday, July 4, 2012

Number of Questions: 1

Correctly Answered: 0

Incorrectly Answered: 1

Unanswered: 0

Correct: 0%

Incorrect: 100%

Unanswered: 0%

Question 1:

The underwater tour counted a total of 7 Bat fish and later 1 swam away. How many remain?

7 - 1 = 6

Incorrect Answer: 14

Incorrect Answer: 13

Incorrect Answer: 12

Incorrect Answer: 11

(c) 2010 iHomeEducator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

Subscribe to:
Posts (Atom)