tag:blogger.com,1999:blog-66517551721922838222017-07-27T14:52:41.843-07:00iLiveMathTest Results from the iLiveMath Series applicationsiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.comBlogger324125tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-89786470960285102882014-11-19T16:00:00.001-08:002014-11-19T16:00:11.114-08:00Adam did 5: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 6
<br>
<br>Correctly Answered: 5
<br>Incorrectly Answered: 1
<br>Unanswered: 0
<br>
<br>Correct: 83%
<br>Incorrect: 17%
<br>Unanswered: 0%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>Tourists started photographing pandas at 1:14 PM and completed at 1:17 PM. How many minutes have passed?
<br>
<br>1:17 PM - 1:14 PM = 3 minutes
<br>Correct Answer: 3
<br>
<br>Question 2:
<br>Tourists started photographing cobras at 1:11 PM and completed at 1:17 PM. How many minutes have passed?
<br>
<br>1:17 PM - 1:11 PM = 6 minutes
<br>Correct Answer: 6
<br>
<br>Question 3:
<br>A Chinese zoo feeds spoonbills at 6:00 PM and it takes them 4 hours to feed. What time did they finish?
<br>
<br>6:00 PM + 4 hours = 10:00 PM
<br>Correct Answer: 10
<br>
<br>Question 4:
<br>A zoologist in India saw 8 cobras last week and 9 this week. What is the sum?
<br>
<br>8 + 9 = 17
<br>You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.
<br>Correct Answer: 17
<br>
<br>Question 5:
<br>A Chinese zoo feeds pandas at 6:00 PM and it takes them 2 hours to feed. What time did they finish?
<br>
<br>6:00 PM + 2 hours = 8:00 PM
<br>Correct Answer: 8
<br>
<br>Question 6:
<br>Tourists started photographing yaks at 1:15 PM and completed at 1:20 PM. How many minutes have passed?
<br>
<br>1:20 PM - 1:15 PM = 5 minutes
<br>Correct Answer: 5
<br>
<br>
<br>(c) 2012 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-61913619003918145102014-06-08T12:30:00.000-07:002014-06-08T12:31:03.121-07:00Tifanie: iLiveMath Winter Sports Test ResultsiLiveMath Winter Sports Test Results: Level 3
<br>
<br>Number of Questions: 11
<br>
<br>Correctly Answered: 8
<br>Incorrectly Answered: 2
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 73%
<br>Incorrect: 18%
<br>Unanswered: 9%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>How many total 1st place ribbons are awarded for the four-member ice sculpting team event?
<br>
<br>1 x 4 = 4
<br>Correct Answer: 4
<br>
<br>Question 2:
<br>12 towns have hockey teams of 23 members each. If 8 teams are eliminated, how many members are still competing?
<br>
<br>(12 - 8) x 23 = 92
<br>Incorrect Answer: 52
<br>You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.
<br>Correct Answer: 92
<br>
<br>Question 3:
<br>If each snowman building team has 6 members. How many total members are there in 7 teams?
<br>
<br>6 x 7 = 42
<br>Correct Answer: 42
<br>
<br>Question 4:
<br>How many total 1st place ribbons are awarded for the 2 person sled event?
<br>
<br>1 x 2 = 2
<br>Correct Answer: 2
<br>
<br>Question 5:
<br>12 towns have hockey teams of 23 members each. If 4 teams are eliminated, how many members are still competing?
<br>
<br>(12 - 4) x 23 = 184
<br>Correct Answer: 184
<br>
<br>Question 6:
<br>How many total 1st, 2nd, and 3rd place ribbons are awarded for the four-member ice sculpting team event?
<br>
<br>3 x 4 = 12
<br>Correct Answer: 12
<br>
<br>Question 7:
<br>Two judges give a figure skater style points of 72 and 60. What is the average?
<br>
<br>(72 + 60) / 2 = 66
<br>Incorrect Answer: 65
<br>Correct Answer: 66
<br>
<br>Question 8:
<br>We watched 74 ice skating and another 16 ice sculpting kids. How many total kids did we see?
<br>
<br>74 + 16 = 90
<br>Correct Answer: 90
<br>
<br>Question 9:
<br>If each snowball fighting team has 15 members. How many total members are there in 11 teams?
<br>
<br>15 x 11 = 165
<br>Correct Answer: 165
<br>
<br>Question 10:
<br>Three judges give a snowman builder team style points of 24, 24, and 12. What is the average?
<br>
<br>(24 + 24 + 12) / 3 = 20
<br>Correct Answer: 20
<br>
<br>Question 11:
<br>Each girls ice ringette team has 18 skaters and 2 goaltenders. How many 1st, 2nd, and 3rd place ribbons are awarded?
<br>
<br>3 x (18 + 2) = 60
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-28412283029573260912013-07-04T20:57:00.000-07:002013-11-01T16:52:09.048-07:00fy: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 3
<br>
<br>Number of Questions: 11
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 11
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 100%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>At Mach 1, F-15 Eagles raced 1 km in 3 seconds. The jets travel 15 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)
<br>
<br>3 x 15 = 45
<br>
<br>Question 2:
<br>A shuttle at Mach 13 (High-Hypersonic) reaches Mach 23 to dock with the ISS. What is the difference?
<br>
<br>Mach 23 - Mach 13 = Mach 10
<br>
<br>Question 3:
<br>A train with 70 passengers voyaged to the next stop and 54 were dropped off. How many passengers are on the train?
<br>
<br>70 - 54 = 16
<br>
<br>Question 4:
<br>If sailboats sped at an average speed of 17 knots, how many nautical miles are traveled in 18 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)
<br>
<br>17 knots x 18 hours = 306 nautical miles
<br>
<br>Question 5:
<br>The emergency vehicle departed the firestation and rushed to the accident at 5:18AM and arrived at 5:58AM. How many minutes did it take?
<br>
<br>5:58 AM - 5:18 AM = 40 minutes
<br>
<br>Question 6:
<br>At Mach 1, F-15 Eagles raced 1 km in 3 seconds. The jets travel 52 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)
<br>
<br>3 x 52 = 156
<br>
<br>Question 7:
<br>The train had 68 passengers on board. It voyaged to the next depot and picked up 43 more. How many passengers are on the train?
<br>
<br>68 + 43 = 111
<br>
<br>Question 8:
<br>A lead pack of 40 Formula One drivers drafted in a line and as they rounded a turn 14 raced ahead. How many are left behind?
<br>
<br>40 - 14 = 26
<br>
<br>Question 9:
<br>A Formula One car zoomed at 260 km/h for a 1.7 hour race. How many kilometers did the Formula One car travel?
<br>
<br>Rate x Time = Distance; 260 km/h x (17/10) hrs = 442 km
<br>
<br>Question 10:
<br>A lead pack of 11 race cars were joined by 18 cars. How many total cars are in the pack?
<br>
<br>11 + 18 = 29
<br>
<br>Question 11:
<br>The Space Shuttle launch was rescheduled from 1:22AM to 1:57AM due to a critical warning light. How long did the spectators wait?
<br>
<br>1:57 AM - 1:22 AM = 35 minutes
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>iHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-23983313147445607122013-04-01T11:33:00.001-07:002013-04-01T11:33:51.405-07:00First Name: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 4
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 4
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 100%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>The 1st field of 4 bikers raced past cheering fans and were joined by 11 more bikers. How many total in the new field?
<br>
<br>4 + 11 = 15
<br>
<br>Question 2:
<br>Due to heat, 10 racers dropped out of the lead peloton of 14 racers. How many racers are left in the lead peloton?
<br>
<br>14 - 10 = 4
<br>
<br>Question 3:
<br>A maglev train had 8 passengers and sped to the next station to pick up 3 and drop off 5. How many are on the train?
<br>
<br>8 + 3 - 5 = 6
<br>
<br>Question 4:
<br>A lead pack of 12 Formula One drivers drafted in a line and as they rounded a turn 8 zoomed ahead. How many are left behind?
<br>
<br>12 - 8 = 4
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-43977756442484918982013-01-07T15:27:00.001-08:002013-01-07T15:27:08.417-08:00Audrey 1st grade: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 2
<br>
<br>Number of Questions: 21
<br>
<br>Correctly Answered: 13
<br>Incorrectly Answered: 4
<br>Unanswered: 4
<br>
<br>Correct: 62%
<br>Incorrect: 19%
<br>Unanswered: 19%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>A fishing boat captain counted 30 humpback breaches and 49 spyhops. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>30 + 49 = 79
<br>Correct Answer: 79
<br>
<br>Question 2:
<br>A photographer counted 13 humpback blowhole spouts and 45 lobtails. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>13 + 45 = 58
<br>
<br>Question 3:
<br>A research submarine counted 41 Rainbow crabs which were joined by 26 more. What was the sum?
<br>
<br>41 + 26 = 67
<br>Incorrect Answer: 65
<br>Correct Answer: 67
<br>
<br>Question 4:
<br>The underwater tour counted a total of 59 moray eels and later 33 swam away. How many remain?
<br>
<br>59 - 33 = 26
<br>Correct Answer: 26
<br>
<br>Question 5:
<br>In a group of 6 sea animals one half were Whitetip reef sharks. Calculate the total Whitetip reef sharks?
<br>
<br>6 / 2 = 3
<br>
<br>Question 6:
<br>A site seeing family counted 40 humpback breaches and 42 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>40 + 42 = 82
<br>Correct Answer: 82
<br>
<br>Question 7:
<br>The underwater tour counted a total of 27 jellyfish and later 1 swam away. How many remain?
<br>
<br>27 - 1 = 26
<br>Correct Answer: 26
<br>
<br>Question 8:
<br>A whale watcher counted 4 humpback breaches and 11 lobtails. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>4 + 11 = 15
<br>Correct Answer: 15
<br>
<br>Question 9:
<br>An oceanographer counted 32 Whitetip reef sharks which were joined by 36 more. What was the total?
<br>
<br>32 + 36 = 68
<br>Correct Answer: 68
<br>
<br>Question 10:
<br>In a group of 99 sea animals one third were Dolphins. Calculate the total Dolphins?
<br>
<br>99 / 3 = 33
<br>
<br>Question 11:
<br>A marine biologist counted 13 sea lions which were joined by 32 more. What was the total?
<br>
<br>13 + 32 = 45
<br>Correct Answer: 45
<br>
<br>Question 12:
<br>The ocean expedition counted a total of 82 Candy crab and later 42 swam away. How many remain?
<br>
<br>82 - 42 = 40
<br>Correct Answer: 40
<br>
<br>Question 13:
<br>The underwater tour counted a total of 15 Orangutan Crabs and later 13 swam away. How many remain?
<br>
<br>15 - 13 = 2
<br>Incorrect Answer: 12
<br>Correct Answer: 2
<br>
<br>Question 14:
<br>A photographer counted 38 humpback pectoral fin slaps and 45 spyhops. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>38 + 45 = 83
<br>Incorrect Answer: 73
<br>
<br>Question 15:
<br>The dive counted a total of 40 Orangutan Crabs and later 15 swam away. How many remain?
<br>
<br>40 - 15 = 25
<br>Correct Answer: 25
<br>
<br>Question 16:
<br>A site seeing family counted 3 humpback blowhole spouts and 6 lobtails. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>3 + 6 = 9
<br>Correct Answer: 9
<br>
<br>Question 17:
<br>In a group of 16 sea animals one half were Candy crab. Calculate the total Candy crab?
<br>
<br>16 / 2 = 8
<br>Correct Answer: 8
<br>
<br>Question 18:
<br>A photographer counted 43 humpback blowhole spouts and 23 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>43 + 23 = 66
<br>Correct Answer: 66
<br>
<br>Question 19:
<br>The sea voyage counted a total of 80 moray eels and later 29 swam away. How many remain?
<br>
<br>80 - 29 = 51
<br>Incorrect Answer: 61
<br>You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.
<br>
<br>Question 20:
<br>A research submarine counted 11 Candy crab which were joined by 27 more. What was the sum?
<br>
<br>11 + 27 = 38
<br>Correct Answer: 38
<br>
<br>Question 21:
<br>A whale watcher counted 42 humpback blowhole spouts and 21 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>42 + 21 = 63
<br>
<br>
<br>(c) 2012 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-77023075674075230512012-11-16T12:47:00.000-08:002012-11-16T12:48:03.693-08:00Damien: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 1
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 100%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>The hobbiest has 15 German maglev stamps and auctions off 5. How many total stamps does the hobbiest still own?
<br>
<br>15 - 5 = 10
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPodiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-32277485226593299652012-11-14T09:44:00.000-08:002012-11-14T09:49:48.023-08:00Asher: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 2
<br>
<br>Number of Questions: 1
<br>
<br>Correctly Answered: 1
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 0
<br>
<br>Correct: 100%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 0%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>A research submarine counted 47 moray eels which were joined by 2 more. What was the sum?
<br>
<br>47 + 2 = 49
<br>Correct Answer: 49
<br>
<br>
<br>(c) 2012 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Hop
<br>Aaron B. HopkinsiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-731361705305824072012-09-14T10:32:00.001-07:002012-09-14T10:32:07.438-07:00iLiveMath Results: Level 2
<br>
<br>Number of Questions: 2
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 2
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 100%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>A research submarine counted 8 Wolf eels which were joined by 49 more. What was the sum?
<br>
<br>8 + 49 = 57
<br>
<br>Question 2:
<br>A diver counted 22 Arc-eye hawkfish which were joined by 19 more. What was the sum?
<br>
<br>22 + 19 = 41
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPhoneiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-37413449876711413062012-07-16T07:34:00.001-07:002012-07-16T07:34:45.590-07:00: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 3
<br>
<br>Number of Questions: 10
<br>
<br>Correctly Answered: 5
<br>Incorrectly Answered: 3
<br>Unanswered: 2
<br>
<br>Correct: 50%
<br>Incorrect: 30%
<br>Unanswered: 20%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>A maglev train had 31 travelers and traveled to the next town to pick up 46 and drop off 32. How many are on the train?
<br>
<br>31 + 46 - 32 = 45
<br>Correct Answer: 45
<br>
<br>Question 2:
<br>A lead pack of 58 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 32 sped ahead. How many are left behind?
<br>
<br>58 - 32 = 26
<br>Incorrect Answer: 57
<br>Correct Answer: 26
<br>
<br>Question 3:
<br>A shuttle at Mach 13 (High-Hypersonic) reaches Mach 23 to dock with the International Space Station (ISS). What is the difference?
<br>
<br>Mach 23 - Mach 13 = Mach 10
<br>Correct Answer: 10
<br>
<br>Question 4:
<br>The train had 60 passengers on board. It voyaged to the next station and picked up 15 more. How many passengers are on the train?
<br>
<br>60 + 15 = 75
<br>Correct Answer: 75
<br>
<br>Question 5:
<br>A lead pack of 43 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 23 zoomed ahead. How many are left behind?
<br>
<br>43 - 23 = 20
<br>Correct Answer: 20
<br>
<br>Question 6:
<br>The 1st field of 63 bikers sped past cheering fans and were joined by 53 more bikers. How many total in the new field?
<br>
<br>63 + 53 = 116
<br>Correct Answer: 116
<br>
<br>Question 7:
<br>At Mach 1, Thunderbirds soared 1 km in 3 seconds. The jets travel 70 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)
<br>
<br>3 x 70 = 210
<br>Incorrect Answer: 221
<br>
<br>Question 8:
<br>If sailboats sped at an average speed of 17 knots, how many nautical miles are traveled in 10 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)
<br>
<br>17 knots x 10 hours = 170 nautical miles
<br>
<br>Question 9:
<br>A Formula One car zoomed at 250 km/h for a 1.2 hour race. How many kilometers did the Formula One car travel?
<br>
<br>Rate x Time = Distance; 250 km/h x (12/10) hrs = 300 km
<br>Incorrect Answer: 280
<br>
<br>Question 10:
<br>A race car raced at 120 mph for a 1.8 hour race. How many miles did the race car travel?
<br>
<br>Rate x Time = Distance; 120 mph x (18/10) hrs = 216 miles
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-29635448896572187062012-07-13T10:21:00.000-07:002012-07-13T10:22:06.107-07:00: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 3
<br>
<br>Number of Questions: 10
<br>
<br>Correctly Answered: 5
<br>Incorrectly Answered: 3
<br>Unanswered: 2
<br>
<br>Correct: 50%
<br>Incorrect: 30%
<br>Unanswered: 20%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>A maglev train had 31 travelers and traveled to the next town to pick up 46 and drop off 32. How many are on the train?
<br>
<br>31 + 46 - 32 = 45
<br>Correct Answer: 45
<br>
<br>Question 2:
<br>A lead pack of 58 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 32 sped ahead. How many are left behind?
<br>
<br>58 - 32 = 26
<br>Incorrect Answer: 57
<br>Correct Answer: 26
<br>
<br>Question 3:
<br>A shuttle at Mach 13 (High-Hypersonic) reaches Mach 23 to dock with the International Space Station (ISS). What is the difference?
<br>
<br>Mach 23 - Mach 13 = Mach 10
<br>Correct Answer: 10
<br>
<br>Question 4:
<br>The train had 60 passengers on board. It voyaged to the next station and picked up 15 more. How many passengers are on the train?
<br>
<br>60 + 15 = 75
<br>Correct Answer: 75
<br>
<br>Question 5:
<br>A lead pack of 43 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 23 zoomed ahead. How many are left behind?
<br>
<br>43 - 23 = 20
<br>Correct Answer: 20
<br>
<br>Question 6:
<br>The 1st field of 63 bikers sped past cheering fans and were joined by 53 more bikers. How many total in the new field?
<br>
<br>63 + 53 = 116
<br>Correct Answer: 116
<br>
<br>Question 7:
<br>At Mach 1, Thunderbirds soared 1 km in 3 seconds. The jets travel 70 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)
<br>
<br>3 x 70 = 210
<br>Incorrect Answer: 221
<br>
<br>Question 8:
<br>If sailboats sped at an average speed of 17 knots, how many nautical miles are traveled in 10 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)
<br>
<br>17 knots x 10 hours = 170 nautical miles
<br>
<br>Question 9:
<br>A Formula One car zoomed at 250 km/h for a 1.2 hour race. How many kilometers did the Formula One car travel?
<br>
<br>Rate x Time = Distance; 250 km/h x (12/10) hrs = 300 km
<br>Incorrect Answer: 280
<br>
<br>Question 10:
<br>A race car raced at 120 mph for a 1.8 hour race. How many miles did the race car travel?
<br>
<br>Rate x Time = Distance; 120 mph x (18/10) hrs = 216 miles
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-68538791891507283062012-07-05T19:23:00.001-07:002012-07-05T19:23:11.623-07:00iLiveMath Results: Level 3
<br>
<br>Number of Questions: 1
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 100%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>A diver counted 82 Seahorses which were joined by 61 more. What was the sum?
<br>
<br>82 + 61 = 143
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Amy B in CAiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-17282909707332761822012-07-04T08:10:00.000-07:002012-07-04T10:00:15.737-07:00iLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 1
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 1
<br>Unanswered: 0
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 100%
<br>Unanswered: 0%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>The underwater tour counted a total of 7 Bat fish and later 1 swam away. How many remain?
<br>
<br>7 - 1 = 6
<br>Incorrect Answer: 14
<br>Incorrect Answer: 13
<br>Incorrect Answer: 12
<br>Incorrect Answer: 11
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-48828016411574910122012-06-24T07:56:00.001-07:002012-06-24T07:56:34.740-07:00iLiveMath Results: Level 3
<br>
<br>Number of Questions: 3
<br>
<br>Correctly Answered: 1
<br>Incorrectly Answered: 1
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 33%
<br>Incorrect: 33%
<br>Unanswered: 33%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>The train had 20 mail bags on board. It journeyed to the next depot and picked up 59 more. How many mail bags are on the train?
<br>
<br>20 + 59 = 79
<br>Correct Answer: 79
<br>
<br>Question 2:
<br>If a Maglev train raced at an average speed of 206 mph, how many miles are traveled in 4 hours? (Distance = Rate x Time)
<br>
<br>206 mph x 4 hours = 824 miles
<br>Incorrect Answer: 804
<br>
<br>Question 3:
<br>The 1st pack of 31 riders sped past cheering fans and were joined by 56 more riders. How many total in the new pack?
<br>
<br>31 + 56 = 87
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPad 3 wifi 64 gigybyiteiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-3817000675580538662012-06-16T09:33:00.001-07:002012-06-16T09:33:10.810-07:00<a href="http://discoversport.net/wp-content/themes/hybrid/yahoolinksus.html">http://discoversport.net/wp-content/themes/hybrid/yahoolinksus.html</a>iHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-41212479431140514132012-06-13T05:49:00.000-07:002012-06-14T18:01:38.438-07:00111: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 3
<br>
<br>Number of Questions: 2
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 1
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 50%
<br>Unanswered: 50%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>The Space Shuttle launch was delayed from 3:17PM to 3:51PM due to birds. How long did the fans wait?
<br>
<br>3:51 PM - 3:17 PM = 34 minutes
<br>Incorrect Answer: 18
<br>
<br>Question 2:
<br>A stock car hurtled at 190 mph for a 1.2 hour race. How many miles did the stock car travel?
<br>
<br>Rate x Time = Distance; 190 mph x (12/10) hrs = 228 miles
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-21740356375360334692012-06-13T05:48:00.000-07:002012-06-14T18:03:40.304-07:00111: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 3
<br>
<br>Number of Questions: 2
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 1
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 50%
<br>Unanswered: 50%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>The Space Shuttle launch was delayed from 3:17PM to 3:51PM due to birds. How long did the fans wait?
<br>
<br>3:51 PM - 3:17 PM = 34 minutes
<br>Incorrect Answer: 18
<br>
<br>Question 2:
<br>A stock car hurtled at 190 mph for a 1.2 hour race. How many miles did the stock car travel?
<br>
<br>Rate x Time = Distance; 190 mph x (12/10) hrs = 228 miles
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-88783435418034342622012-06-04T12:00:00.000-07:002012-06-05T14:02:31.856-07:00iLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 14
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 14
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 100%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>The underwater tour counted a total of 14 Orangutan Crabs and later 10 swam away. How many remain?
<br>
<br>14 - 10 = 4
<br>
<br>Question 2:
<br>A whale watcher counted 6 humpback lunge feeds and 5 spyhops. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>6 + 5 = 11
<br>
<br>Question 3:
<br>A marine biologist counted 11 sea lions which were joined by 7 more. What was the sum?
<br>
<br>11 + 7 = 18
<br>
<br>Question 4:
<br>The underwater tour counted a total of 15 Arc-eye hawkfish and later 9 swam away. How many remain?
<br>
<br>15 - 9 = 6
<br>
<br>Question 5:
<br>A marine biologist counted 10 sea lions which were joined by 8 more. What was the sum?
<br>
<br>10 + 8 = 18
<br>
<br>Question 6:
<br>A fishing boat captain counted 5 humpback pectoral fin slaps and 2 peduncle throws. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>5 + 2 = 7
<br>
<br>Question 7:
<br>The ocean expedition counted a total of 13 Hawaiian green sea turtles and later 4 swam away. How many remain?
<br>
<br>13 - 4 = 9
<br>
<br>Question 8:
<br>An oceanographer counted 3 humpback blowhole spouts and 5 peduncle throws. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>3 + 5 = 8
<br>
<br>Question 9:
<br>A whale watcher counted 3 humpback flukes and 11 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>3 + 11 = 14
<br>
<br>Question 10:
<br>A marine biologist countedh 7 otters which were joined by 4 more. What was the sum?
<br>
<br>7 + 4 = 11
<br>
<br>Question 11:
<br>A marine biologist counted 2 Cuttlefish which were joined by 2 more. What was the total?
<br>
<br>2 + 2 = 4
<br>
<br>Question 12:
<br>An oceanographer counted 3 sea lions which were joined by 11 more. What was the total?
<br>
<br>3 + 11 = 14
<br>
<br>Question 13:
<br>A photographer counted 11 humpback pectoral fin slaps and 3 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>11 + 3 = 14
<br>
<br>Question 14:
<br>The underwater tour counted a total of 9 starfish and later 2 swam away. How many remain?
<br>
<br>9 - 2 = 7
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>iHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-81692297796751882312012-06-04T10:58:00.000-07:002012-06-04T19:40:48.584-07:00iLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 12
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 1
<br>Unanswered: 11
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 8%
<br>Unanswered: 92%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>The underwater tour counted a total of 15 Red parrot fish and later 10 swam away. How many remain?
<br>
<br>15 - 10 = 5
<br>
<br>Question 2:
<br>The underwater tour counted a total of 14 Humphead wrasse fish and later 3 swam away. How many remain?
<br>
<br>14 - 3 = 11
<br>
<br>Question 3:
<br>A whale watcher counted 10 humpback pectoral fin slaps and 6 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>10 + 6 = 16
<br>
<br>Question 4:
<br>The sea voyage counted a total of 12 Orangutan Crabs and later 6 swam away. How many remain?
<br>
<br>12 - 6 = 6
<br>
<br>Question 5:
<br>A whale watcher counted 3 humpback blowhole spouts and 5 peduncle throws. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>3 + 5 = 8
<br>
<br>Question 6:
<br>A diver counted 8 Wolf eels which were joined by 5 more. What was the sum?
<br>
<br>8 + 5 = 13
<br>
<br>Question 7:
<br>An oceanographer counted 5 humpback breaches and 2 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>5 + 2 = 7
<br>
<br>Question 8:
<br>The underwater tour counted a total of 13 dolphins and later 10 swam away. How many remain?
<br>
<br>13 - 10 = 3
<br>
<br>Question 9:
<br>A photographer counted 2 humpback lunge feeds and 4 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>2 + 4 = 6
<br>
<br>Question 10:
<br>A research submarine counted 2 spotted jellyfish which were joined by 11 more. What was the total?
<br>
<br>2 + 11 = 13
<br>
<br>Question 11:
<br>A diver counted 3 Orangutan Crabs which were joined by 2 more. What was the total?
<br>
<br>3 + 2 = 5
<br>You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.
<br>
<br>Question 12:
<br>The underwater tour counted a total of 13 Red parrot fish and later 9 swam away. How many remain?
<br>
<br>13 - 9 = 4
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-18989851161692022492012-06-01T05:42:00.003-07:002012-06-01T05:42:49.201-07:00iLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 1
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 100%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>A photographer counted 5 humpback flukes and 10 spyhops. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>5 + 10 = 15
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-343138384770040592012-06-01T05:42:00.001-07:002012-06-01T05:42:44.604-07:00iLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 1
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 100%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>A photographer counted 5 humpback flukes and 10 spyhops. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>5 + 10 = 15
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-72322170109660111162012-05-28T03:20:00.000-07:002012-05-29T12:08:41.155-07:00iLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 20
<br>
<br>Correctly Answered: 20
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 0
<br>
<br>Correct: 100%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 0%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>A photographer counted 11 humpback breaches and 10 spyhops. How many
<br>acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>11 + 10 = 21
<br>Correct Answer: 21
<br>
<br>Question 2:
<br>The underwater tour counted a total of 11 Candy crab and later 7 swam
<br>away. How many remain?
<br>
<br>11 - 7 = 4
<br>Correct Answer: 4
<br>
<br>Question 3:
<br>A photographer counted 7 humpback pectoral fin slaps and 11 peduncle
<br>throws. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>7 + 11 = 18
<br>Correct Answer: 18
<br>
<br>Question 4:
<br>An oceanographer counted 3 sea lions which were joined by 6 more.
<br>What was the sum?
<br>
<br>3 + 6 = 9
<br>Correct Answer: 9
<br>
<br>Question 5:
<br>The dive counted a total of 17 penguins and later 7 swam away. How many remain?
<br>
<br>17 - 7 = 10
<br>Correct Answer: 10
<br>
<br>Question 6:
<br>An oceanographer counted 11 humpback flukes and 8 fluke slaps. How
<br>many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>11 + 8 = 19
<br>Correct Answer: 19
<br>
<br>Question 7:
<br>An oceanographer counted 3 humpback flukes and 9 spyhops. How many
<br>acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>3 + 9 = 12
<br>Correct Answer: 12
<br>
<br>Question 8:
<br>A research submarine counted 10 otters which were joined by 5 more.
<br>What was the total?
<br>
<br>10 + 5 = 15
<br>Correct Answer: 15
<br>
<br>Question 9:
<br>The dive counted a total of 5 Three-stripe damsel fish and later 3
<br>swam away. How many remain?
<br>
<br>5 - 3 = 2
<br>Correct Answer: 2
<br>
<br>Question 10:
<br>A research submarine counted 7 Wolf eels which were joined by 4 more.
<br>What was the total?
<br>
<br>7 + 4 = 11
<br>Correct Answer: 11
<br>
<br>Question 11:
<br>A marine biologist counted 3 Wolf eels which were joined by 3 more.
<br>What was the total?
<br>
<br>3 + 3 = 6
<br>Correct Answer: 6
<br>
<br>Question 12:
<br>A research submarine counted 8 Rainbow crabs which were joined by 7
<br>more. What was the total?
<br>
<br>8 + 7 = 15
<br>Correct Answer: 15
<br>
<br>Question 13:
<br>A whale watcher counted 2 humpback breaches and 7 fluke slaps. How
<br>many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>2 + 7 = 9
<br>Correct Answer: 9
<br>
<br>Question 14:
<br>The dive counted a total of 13 otters and later 10 swam away. How many remain?
<br>
<br>13 - 10 = 3
<br>Correct Answer: 3
<br>
<br>Question 15:
<br>A photographer counted 5 humpback flukes and 6 fluke slaps. How many
<br>acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>5 + 6 = 11
<br>Correct Answer: 11
<br>
<br>Question 16:
<br>An oceanographer counted 2 humpback flukes and 6 spyhops. How many
<br>acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>2 + 6 = 8
<br>Correct Answer: 8
<br>
<br>Question 17:
<br>The underwater tour counted a total of 16 Bat fish and later 9 swam
<br>away. How many remain?
<br>
<br>16 - 9 = 7
<br>Correct Answer: 7
<br>
<br>Question 18:
<br>An oceanographer counted 9 Magpie Sweetlips which were joined by 11
<br>more. What was the sum?
<br>
<br>9 + 11 = 20
<br>Correct Answer: 20
<br>
<br>Question 19:
<br>A fishing boat captain counted 10 humpback pectoral fin slaps and 2
<br>spyhops. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>10 + 2 = 12
<br>Correct Answer: 12
<br>
<br>Question 20:
<br>The ocean expedition counted a total of 7 sea lions and later 2 swam
<br>away. How many remain?
<br>
<br>7 - 2 = 5
<br>Correct Answer: 5
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-35372272645049674792012-05-26T13:47:00.000-07:002012-05-26T13:46:37.607-07:00EM: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 5
<br>
<br>Correctly Answered: 3
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 2
<br>
<br>Correct: 60%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 40%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>An oceanographer counted 2 humpback breaches and 11 lobtails. How many acrobatic whale behaviors are counted?
<br>
<br>2 + 11 = 13
<br>Correct Answer: 13
<br>
<br>Question 2:
<br>A diver counted 6 Rizzo dolphins which were joined by 6 more. What was the total?
<br>
<br>6 + 6 = 12
<br>Correct Answer: 12
<br>
<br>Question 3:
<br>A diver counted 2 penguins which were joined by 10 more. What was the total?
<br>
<br>2 + 10 = 12
<br>Correct Answer: 12
<br>
<br>Question 4:
<br>The ocean expedition counted a total of 6 bandwing fish and later 3 swam away. How many remain?
<br>
<br>6 - 3 = 3
<br>
<br>Question 5:
<br>A research submarine counted 3 Red parrot fish which were joined by 6 more. What was the sum?
<br>
<br>3 + 6 = 9
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHomeEducator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-68031214936218432232012-05-23T05:15:00.000-07:002012-05-23T17:07:00.652-07:00111: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 8
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 8
<br>
<br>Correct: 0%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 100%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>A maglev train had 10 tourists and traveled to the next town to pick up 5 and drop off 4. How many are on the train?
<br>
<br>10 + 5 - 4 = 11
<br>
<br>Question 2:
<br>A lead pack of 9 race cars were joined by 9 cars. How many total cars are in the pack?
<br>
<br>9 + 9 = 18
<br>
<br>Question 3:
<br>A lead pack of 20 Formula One racers drafted in a line and as they rounded a turn 9 hurtled ahead. How many are left behind?
<br>
<br>20 - 9 = 11
<br>
<br>Question 4:
<br>A lead pack of 17 Formula One racers drafted in a line and as they rounded a turn 7 zoomed ahead. How many are left behind?
<br>
<br>17 - 7 = 10
<br>
<br>Question 5:
<br>Due to heat, 9 racers dropped out of the lead group of 12 racers. How many racers are left in the lead group?
<br>
<br>12 - 9 = 3
<br>
<br>Question 6:
<br>A lead pack of 10 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 6 zoomed ahead. How many are left behind?
<br>
<br>10 - 6 = 4
<br>
<br>Question 7:
<br>A maglev train had 10 tourists and traveled to the next station to pick up 4 and drop off 7. How many are on the train?
<br>
<br>10 + 4 - 7 = 7
<br>
<br>Question 8:
<br>Due to water breaks, 9 riders fell out of the lead field of 19 riders. How many riders are left in the lead field?
<br>
<br>19 - 9 = 10
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-81297415422740217002012-05-19T16:23:00.001-07:002012-05-19T16:23:55.290-07:00Katrina winter sport: iLiveMath Winter Sports Test ResultsiLiveMath Winter Sports Test Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 11
<br>
<br>Correctly Answered: 10
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 91%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 9%
<br>
<br>iLiveMath Winter Sports Test Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 9
<br>
<br>Correctly Answered: 8
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 89
<br>Incorrect: 0
<br>Unanswered: 11
<br>
<br>iLiveMath Winter Sports Test Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 4
<br>
<br>Correctly Answered: 3
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 75
<br>Incorrect: 0
<br>Unanswered: 25
<br>
<br>iLiveMath Winter Sports Test Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 3
<br>
<br>Correctly Answered: 2
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 67
<br>Incorrect: 0
<br>Unanswered: 33
<br>
<br>iLiveMath Winter Sports Test Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 1
<br>
<br>Correctly Answered: 0
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 0
<br>Incorrect: 0
<br>Unanswered: 100
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>Out of 15 snowball fighting kids 6 were experts, how many are learning?
<br>
<br>15 - 6 = 9
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br>www.iLiveMath.blogspot.comCorrect Answer: 9
<br>
<br>Question 2:
<br>If there are 6 snowman building and another 10 snowbobbing kids, what is the sum?
<br>
<br>6 + 10 = 16
<br>Correct Answer: 16
<br>
<br>Question 3:
<br>Out of 15 toboganning kids 10 were experts, how many are learning?
<br>
<br>15 - 10 = 5
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br>www.iLiveMath.blogspot.comCorrect Answer: 5
<br>
<br>Question 4:
<br>Out of 13 freestyle skiing kids 6 were boys, how many were girls?
<br>
<br>13 - 6 = 7
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br>www.iLiveMath.blogspot.comCorrect Answer: 7
<br>
<br>Question 5:
<br>Out of 18 mogul skiing kids 8 were boys, how many were girls?
<br>
<br>18 - 8 = 10
<br>Correct Answer: 10
<br>
<br>Question 6:
<br>If there are 6 ice skating and another 7 speed skating kids, what is the sum?
<br>
<br>6 + 7 = 13
<br>Correct Answer: 13
<br>
<br>Question 7:
<br>We watched 6 curling and another 8 luge kids. How many total kids did we see?
<br>
<br>6 + 8 = 14
<br>Correct Answer: 14
<br>
<br>Question 8:
<br>Out of 14 ringette playing kids 4 were experts, how many are learning?
<br>
<br>14 - 4 = 10
<br>Correct Answer: 10
<br>
<br>Question 9:
<br>Out of 13 ice sculpting kids 10 were experts, how many are learning?
<br>
<br>13 - 10 = 3
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br>www.iLiveMath.blogspot.comCorrect Answer: 3
<br>
<br>Question 10:
<br>We watched 6 skeleton sledding and another 3 ice sculpting kids. How many total kids did we see?
<br>
<br>6 + 3 = 9
<br>Correct Answer: 9
<br>
<br>Question 11:
<br>If there are 6 mogul skiing and another 9 cross country skiing kids, what is the sum?
<br>
<br>6 + 9 = 15
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6651755172192283822.post-46712179443201646532012-05-19T16:16:00.001-07:002012-05-19T16:16:36.707-07:00Katrina speed: iLiveMath Test ResultsiLiveMath Results: Level 1
<br>
<br>Number of Questions: 11
<br>
<br>Correctly Answered: 10
<br>Incorrectly Answered: 0
<br>Unanswered: 1
<br>
<br>Correct: 91%
<br>Incorrect: 0%
<br>Unanswered: 9%
<br>
<br>
<br>Question 1:
<br>Due to water breaks, 11 bikers fell out of the lead group of 13 bikers. How many bikers are left in the lead group?
<br>
<br>13 - 11 = 2
<br>Correct Answer: 2
<br>
<br>Question 2:
<br>Due to water breaks, 10 riders fell out of the lead field of 19 riders. How many riders are left in the lead field?
<br>
<br>19 - 10 = 9
<br>Correct Answer: 9
<br>
<br>Question 3:
<br>A lead pack of 3 race cars were joined by 9 cars. How many total cars are in the pack?
<br>
<br>3 + 9 = 12
<br>Correct Answer: 12
<br>
<br>Question 4:
<br>A maglev train had 4 commuters and sped to the next station to pick up 10 and drop off 3. How many are on the train?
<br>
<br>4 + 10 - 3 = 11
<br>Correct Answer: 11
<br>
<br>Question 5:
<br>Due to exhaustion, 10 riders fell out of the lead field of 14 riders. How many riders are left in the lead field?
<br>
<br>14 - 10 = 4
<br>Correct Answer: 4
<br>
<br>Question 6:
<br>A Acela train with 12 mail bags voyaged to the next stop and 9 were dropped off. How many mail bags are on the train?
<br>
<br>12 - 9 = 3
<br>Correct Answer: 3
<br>
<br>Question 7:
<br>A lead pack of 5 race cars were joined by 8 cars. How many total cars are in the pack?
<br>
<br>5 + 8 = 13
<br>Correct Answer: 13
<br>
<br>Question 8:
<br>A lead pack of 9 race cars were joined by 5 cars. How many total cars are in the pack?
<br>
<br>9 + 5 = 14
<br>Correct Answer: 14
<br>
<br>Question 9:
<br>A lead pack of 13 Formula One drivers drafted in a line and as they rounded a turn 6 zoomed ahead. How many are left behind?
<br>
<br>13 - 6 = 7
<br>Correct Answer: 7
<br>
<br>Question 10:
<br>The 1st field of 10 riders darted past onlookers and were joined by 6 more riders. How many total in the new field?
<br>
<br>10 + 6 = 16
<br>Correct Answer: 16
<br>
<br>Question 11:
<br>A lead pack of 5 race cars were joined by 8 cars. How many total cars are in the pack?
<br>
<br>5 + 8 = 13
<br>
<br>
<br>(c) 2010 iHome Educator
<br><a href="http://www.iHomeEducator.com">www.iHomeEducator.com</a>
<br><a href="http://www.iLiveMath.blogspot.com">www.iLiveMath.blogspot.com</a>
<br>
<br>
<br>Sent from my iPadiHomeEducator Appshttps://plus.google.com/107532573025528681628noreply@blogger.com0