iLiveMath Results: Level 1

Number of Questions: 6

Correctly Answered: 5

Incorrectly Answered: 1

Unanswered: 0

Correct: 83%

Incorrect: 17%

Unanswered: 0%

Question 1:

Tourists started photographing pandas at 1:14 PM and completed at 1:17 PM. How many minutes have passed?

1:17 PM - 1:14 PM = 3 minutes

Correct Answer: 3

Question 2:

Tourists started photographing cobras at 1:11 PM and completed at 1:17 PM. How many minutes have passed?

1:17 PM - 1:11 PM = 6 minutes

Correct Answer: 6

Question 3:

A Chinese zoo feeds spoonbills at 6:00 PM and it takes them 4 hours to feed. What time did they finish?

6:00 PM + 4 hours = 10:00 PM

Correct Answer: 10

Question 4:

A zoologist in India saw 8 cobras last week and 9 this week. What is the sum?

8 + 9 = 17

You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.

Correct Answer: 17

Question 5:

A Chinese zoo feeds pandas at 6:00 PM and it takes them 2 hours to feed. What time did they finish?

6:00 PM + 2 hours = 8:00 PM

Correct Answer: 8

Question 6:

Tourists started photographing yaks at 1:15 PM and completed at 1:20 PM. How many minutes have passed?

1:20 PM - 1:15 PM = 5 minutes

Correct Answer: 5

(c) 2012 iHomeEducator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

# iLiveMath

Test Results from the iLiveMath Series applications

## Wednesday, November 19, 2014

## Sunday, June 8, 2014

### Tifanie: iLiveMath Winter Sports Test Results

iLiveMath Winter Sports Test Results: Level 3

Number of Questions: 11

Correctly Answered: 8

Incorrectly Answered: 2

Unanswered: 1

Correct: 73%

Incorrect: 18%

Unanswered: 9%

Question 1:

How many total 1st place ribbons are awarded for the four-member ice sculpting team event?

1 x 4 = 4

Correct Answer: 4

Question 2:

12 towns have hockey teams of 23 members each. If 8 teams are eliminated, how many members are still competing?

(12 - 8) x 23 = 92

Incorrect Answer: 52

You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.

Correct Answer: 92

Question 3:

If each snowman building team has 6 members. How many total members are there in 7 teams?

6 x 7 = 42

Correct Answer: 42

Question 4:

How many total 1st place ribbons are awarded for the 2 person sled event?

1 x 2 = 2

Correct Answer: 2

Question 5:

12 towns have hockey teams of 23 members each. If 4 teams are eliminated, how many members are still competing?

(12 - 4) x 23 = 184

Correct Answer: 184

Question 6:

How many total 1st, 2nd, and 3rd place ribbons are awarded for the four-member ice sculpting team event?

3 x 4 = 12

Correct Answer: 12

Question 7:

Two judges give a figure skater style points of 72 and 60. What is the average?

(72 + 60) / 2 = 66

Incorrect Answer: 65

Correct Answer: 66

Question 8:

We watched 74 ice skating and another 16 ice sculpting kids. How many total kids did we see?

74 + 16 = 90

Correct Answer: 90

Question 9:

If each snowball fighting team has 15 members. How many total members are there in 11 teams?

15 x 11 = 165

Correct Answer: 165

Question 10:

Three judges give a snowman builder team style points of 24, 24, and 12. What is the average?

(24 + 24 + 12) / 3 = 20

Correct Answer: 20

Question 11:

Each girls ice ringette team has 18 skaters and 2 goaltenders. How many 1st, 2nd, and 3rd place ribbons are awarded?

3 x (18 + 2) = 60

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

Number of Questions: 11

Correctly Answered: 8

Incorrectly Answered: 2

Unanswered: 1

Correct: 73%

Incorrect: 18%

Unanswered: 9%

Question 1:

How many total 1st place ribbons are awarded for the four-member ice sculpting team event?

1 x 4 = 4

Correct Answer: 4

Question 2:

12 towns have hockey teams of 23 members each. If 8 teams are eliminated, how many members are still competing?

(12 - 8) x 23 = 92

Incorrect Answer: 52

You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.

Correct Answer: 92

Question 3:

If each snowman building team has 6 members. How many total members are there in 7 teams?

6 x 7 = 42

Correct Answer: 42

Question 4:

How many total 1st place ribbons are awarded for the 2 person sled event?

1 x 2 = 2

Correct Answer: 2

Question 5:

12 towns have hockey teams of 23 members each. If 4 teams are eliminated, how many members are still competing?

(12 - 4) x 23 = 184

Correct Answer: 184

Question 6:

How many total 1st, 2nd, and 3rd place ribbons are awarded for the four-member ice sculpting team event?

3 x 4 = 12

Correct Answer: 12

Question 7:

Two judges give a figure skater style points of 72 and 60. What is the average?

(72 + 60) / 2 = 66

Incorrect Answer: 65

Correct Answer: 66

Question 8:

We watched 74 ice skating and another 16 ice sculpting kids. How many total kids did we see?

74 + 16 = 90

Correct Answer: 90

Question 9:

If each snowball fighting team has 15 members. How many total members are there in 11 teams?

15 x 11 = 165

Correct Answer: 165

Question 10:

Three judges give a snowman builder team style points of 24, 24, and 12. What is the average?

(24 + 24 + 12) / 3 = 20

Correct Answer: 20

Question 11:

Each girls ice ringette team has 18 skaters and 2 goaltenders. How many 1st, 2nd, and 3rd place ribbons are awarded?

3 x (18 + 2) = 60

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

## Thursday, July 4, 2013

### fy: iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 3

Number of Questions: 11

Correctly Answered: 0

Incorrectly Answered: 0

Unanswered: 11

Correct: 0%

Incorrect: 0%

Unanswered: 100%

Question 1:

At Mach 1, F-15 Eagles raced 1 km in 3 seconds. The jets travel 15 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)

3 x 15 = 45

Question 2:

A shuttle at Mach 13 (High-Hypersonic) reaches Mach 23 to dock with the ISS. What is the difference?

Mach 23 - Mach 13 = Mach 10

Question 3:

A train with 70 passengers voyaged to the next stop and 54 were dropped off. How many passengers are on the train?

70 - 54 = 16

Question 4:

If sailboats sped at an average speed of 17 knots, how many nautical miles are traveled in 18 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)

17 knots x 18 hours = 306 nautical miles

Question 5:

The emergency vehicle departed the firestation and rushed to the accident at 5:18AM and arrived at 5:58AM. How many minutes did it take?

5:58 AM - 5:18 AM = 40 minutes

Question 6:

At Mach 1, F-15 Eagles raced 1 km in 3 seconds. The jets travel 52 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)

3 x 52 = 156

Question 7:

The train had 68 passengers on board. It voyaged to the next depot and picked up 43 more. How many passengers are on the train?

68 + 43 = 111

Question 8:

A lead pack of 40 Formula One drivers drafted in a line and as they rounded a turn 14 raced ahead. How many are left behind?

40 - 14 = 26

Question 9:

A Formula One car zoomed at 260 km/h for a 1.7 hour race. How many kilometers did the Formula One car travel?

Rate x Time = Distance; 260 km/h x (17/10) hrs = 442 km

Question 10:

A lead pack of 11 race cars were joined by 18 cars. How many total cars are in the pack?

11 + 18 = 29

Question 11:

The Space Shuttle launch was rescheduled from 1:22AM to 1:57AM due to a critical warning light. How long did the spectators wait?

1:57 AM - 1:22 AM = 35 minutes

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Number of Questions: 11

Correctly Answered: 0

Incorrectly Answered: 0

Unanswered: 11

Correct: 0%

Incorrect: 0%

Unanswered: 100%

Question 1:

At Mach 1, F-15 Eagles raced 1 km in 3 seconds. The jets travel 15 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)

3 x 15 = 45

Question 2:

A shuttle at Mach 13 (High-Hypersonic) reaches Mach 23 to dock with the ISS. What is the difference?

Mach 23 - Mach 13 = Mach 10

Question 3:

A train with 70 passengers voyaged to the next stop and 54 were dropped off. How many passengers are on the train?

70 - 54 = 16

Question 4:

If sailboats sped at an average speed of 17 knots, how many nautical miles are traveled in 18 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)

17 knots x 18 hours = 306 nautical miles

Question 5:

The emergency vehicle departed the firestation and rushed to the accident at 5:18AM and arrived at 5:58AM. How many minutes did it take?

5:58 AM - 5:18 AM = 40 minutes

Question 6:

At Mach 1, F-15 Eagles raced 1 km in 3 seconds. The jets travel 52 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)

3 x 52 = 156

Question 7:

The train had 68 passengers on board. It voyaged to the next depot and picked up 43 more. How many passengers are on the train?

68 + 43 = 111

Question 8:

A lead pack of 40 Formula One drivers drafted in a line and as they rounded a turn 14 raced ahead. How many are left behind?

40 - 14 = 26

Question 9:

A Formula One car zoomed at 260 km/h for a 1.7 hour race. How many kilometers did the Formula One car travel?

Rate x Time = Distance; 260 km/h x (17/10) hrs = 442 km

Question 10:

A lead pack of 11 race cars were joined by 18 cars. How many total cars are in the pack?

11 + 18 = 29

Question 11:

The Space Shuttle launch was rescheduled from 1:22AM to 1:57AM due to a critical warning light. How long did the spectators wait?

1:57 AM - 1:22 AM = 35 minutes

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

## Monday, April 1, 2013

### First Name: iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 1

Number of Questions: 4

Correctly Answered: 0

Incorrectly Answered: 0

Unanswered: 4

Correct: 0%

Incorrect: 0%

Unanswered: 100%

Question 1:

The 1st field of 4 bikers raced past cheering fans and were joined by 11 more bikers. How many total in the new field?

4 + 11 = 15

Question 2:

Due to heat, 10 racers dropped out of the lead peloton of 14 racers. How many racers are left in the lead peloton?

14 - 10 = 4

Question 3:

A maglev train had 8 passengers and sped to the next station to pick up 3 and drop off 5. How many are on the train?

8 + 3 - 5 = 6

Question 4:

A lead pack of 12 Formula One drivers drafted in a line and as they rounded a turn 8 zoomed ahead. How many are left behind?

12 - 8 = 4

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

Number of Questions: 4

Correctly Answered: 0

Incorrectly Answered: 0

Unanswered: 4

Correct: 0%

Incorrect: 0%

Unanswered: 100%

Question 1:

The 1st field of 4 bikers raced past cheering fans and were joined by 11 more bikers. How many total in the new field?

4 + 11 = 15

Question 2:

Due to heat, 10 racers dropped out of the lead peloton of 14 racers. How many racers are left in the lead peloton?

14 - 10 = 4

Question 3:

A maglev train had 8 passengers and sped to the next station to pick up 3 and drop off 5. How many are on the train?

8 + 3 - 5 = 6

Question 4:

A lead pack of 12 Formula One drivers drafted in a line and as they rounded a turn 8 zoomed ahead. How many are left behind?

12 - 8 = 4

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

## Monday, January 7, 2013

### Audrey 1st grade: iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 2

Number of Questions: 21

Correctly Answered: 13

Incorrectly Answered: 4

Unanswered: 4

Correct: 62%

Incorrect: 19%

Unanswered: 19%

Question 1:

A fishing boat captain counted 30 humpback breaches and 49 spyhops. How many acrobatic whale behaviors are counted?

30 + 49 = 79

Correct Answer: 79

Question 2:

A photographer counted 13 humpback blowhole spouts and 45 lobtails. How many acrobatic whale behaviors are counted?

13 + 45 = 58

Question 3:

A research submarine counted 41 Rainbow crabs which were joined by 26 more. What was the sum?

41 + 26 = 67

Incorrect Answer: 65

Correct Answer: 67

Question 4:

The underwater tour counted a total of 59 moray eels and later 33 swam away. How many remain?

59 - 33 = 26

Correct Answer: 26

Question 5:

In a group of 6 sea animals one half were Whitetip reef sharks. Calculate the total Whitetip reef sharks?

6 / 2 = 3

Question 6:

A site seeing family counted 40 humpback breaches and 42 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?

40 + 42 = 82

Correct Answer: 82

Question 7:

The underwater tour counted a total of 27 jellyfish and later 1 swam away. How many remain?

27 - 1 = 26

Correct Answer: 26

Question 8:

A whale watcher counted 4 humpback breaches and 11 lobtails. How many acrobatic whale behaviors are counted?

4 + 11 = 15

Correct Answer: 15

Question 9:

An oceanographer counted 32 Whitetip reef sharks which were joined by 36 more. What was the total?

32 + 36 = 68

Correct Answer: 68

Question 10:

In a group of 99 sea animals one third were Dolphins. Calculate the total Dolphins?

99 / 3 = 33

Question 11:

A marine biologist counted 13 sea lions which were joined by 32 more. What was the total?

13 + 32 = 45

Correct Answer: 45

Question 12:

The ocean expedition counted a total of 82 Candy crab and later 42 swam away. How many remain?

82 - 42 = 40

Correct Answer: 40

Question 13:

The underwater tour counted a total of 15 Orangutan Crabs and later 13 swam away. How many remain?

15 - 13 = 2

Incorrect Answer: 12

Correct Answer: 2

Question 14:

A photographer counted 38 humpback pectoral fin slaps and 45 spyhops. How many acrobatic whale behaviors are counted?

38 + 45 = 83

Incorrect Answer: 73

Question 15:

The dive counted a total of 40 Orangutan Crabs and later 15 swam away. How many remain?

40 - 15 = 25

Correct Answer: 25

Question 16:

A site seeing family counted 3 humpback blowhole spouts and 6 lobtails. How many acrobatic whale behaviors are counted?

3 + 6 = 9

Correct Answer: 9

Question 17:

In a group of 16 sea animals one half were Candy crab. Calculate the total Candy crab?

16 / 2 = 8

Correct Answer: 8

Question 18:

A photographer counted 43 humpback blowhole spouts and 23 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?

43 + 23 = 66

Correct Answer: 66

Question 19:

The sea voyage counted a total of 80 moray eels and later 29 swam away. How many remain?

80 - 29 = 51

Incorrect Answer: 61

You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.

Question 20:

A research submarine counted 11 Candy crab which were joined by 27 more. What was the sum?

11 + 27 = 38

Correct Answer: 38

Question 21:

A whale watcher counted 42 humpback blowhole spouts and 21 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?

42 + 21 = 63

(c) 2012 iHomeEducator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

Number of Questions: 21

Correctly Answered: 13

Incorrectly Answered: 4

Unanswered: 4

Correct: 62%

Incorrect: 19%

Unanswered: 19%

Question 1:

A fishing boat captain counted 30 humpback breaches and 49 spyhops. How many acrobatic whale behaviors are counted?

30 + 49 = 79

Correct Answer: 79

Question 2:

A photographer counted 13 humpback blowhole spouts and 45 lobtails. How many acrobatic whale behaviors are counted?

13 + 45 = 58

Question 3:

A research submarine counted 41 Rainbow crabs which were joined by 26 more. What was the sum?

41 + 26 = 67

Incorrect Answer: 65

Correct Answer: 67

Question 4:

The underwater tour counted a total of 59 moray eels and later 33 swam away. How many remain?

59 - 33 = 26

Correct Answer: 26

Question 5:

In a group of 6 sea animals one half were Whitetip reef sharks. Calculate the total Whitetip reef sharks?

6 / 2 = 3

Question 6:

A site seeing family counted 40 humpback breaches and 42 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?

40 + 42 = 82

Correct Answer: 82

Question 7:

The underwater tour counted a total of 27 jellyfish and later 1 swam away. How many remain?

27 - 1 = 26

Correct Answer: 26

Question 8:

A whale watcher counted 4 humpback breaches and 11 lobtails. How many acrobatic whale behaviors are counted?

4 + 11 = 15

Correct Answer: 15

Question 9:

An oceanographer counted 32 Whitetip reef sharks which were joined by 36 more. What was the total?

32 + 36 = 68

Correct Answer: 68

Question 10:

In a group of 99 sea animals one third were Dolphins. Calculate the total Dolphins?

99 / 3 = 33

Question 11:

A marine biologist counted 13 sea lions which were joined by 32 more. What was the total?

13 + 32 = 45

Correct Answer: 45

Question 12:

The ocean expedition counted a total of 82 Candy crab and later 42 swam away. How many remain?

82 - 42 = 40

Correct Answer: 40

Question 13:

The underwater tour counted a total of 15 Orangutan Crabs and later 13 swam away. How many remain?

15 - 13 = 2

Incorrect Answer: 12

Correct Answer: 2

Question 14:

A photographer counted 38 humpback pectoral fin slaps and 45 spyhops. How many acrobatic whale behaviors are counted?

38 + 45 = 83

Incorrect Answer: 73

Question 15:

The dive counted a total of 40 Orangutan Crabs and later 15 swam away. How many remain?

40 - 15 = 25

Correct Answer: 25

Question 16:

A site seeing family counted 3 humpback blowhole spouts and 6 lobtails. How many acrobatic whale behaviors are counted?

3 + 6 = 9

Correct Answer: 9

Question 17:

In a group of 16 sea animals one half were Candy crab. Calculate the total Candy crab?

16 / 2 = 8

Correct Answer: 8

Question 18:

A photographer counted 43 humpback blowhole spouts and 23 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?

43 + 23 = 66

Correct Answer: 66

Question 19:

The sea voyage counted a total of 80 moray eels and later 29 swam away. How many remain?

80 - 29 = 51

Incorrect Answer: 61

You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.

Question 20:

A research submarine counted 11 Candy crab which were joined by 27 more. What was the sum?

11 + 27 = 38

Correct Answer: 38

Question 21:

A whale watcher counted 42 humpback blowhole spouts and 21 fluke slaps. How many acrobatic whale behaviors are counted?

42 + 21 = 63

(c) 2012 iHomeEducator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

## Friday, November 16, 2012

### Damien: iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 1

Number of Questions: 1

Correctly Answered: 0

Incorrectly Answered: 0

Unanswered: 1

Correct: 0%

Incorrect: 0%

Unanswered: 100%

Question 1:

The hobbiest has 15 German maglev stamps and auctions off 5. How many total stamps does the hobbiest still own?

15 - 5 = 10

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPod

Number of Questions: 1

Correctly Answered: 0

Incorrectly Answered: 0

Unanswered: 1

Correct: 0%

Incorrect: 0%

Unanswered: 100%

Question 1:

The hobbiest has 15 German maglev stamps and auctions off 5. How many total stamps does the hobbiest still own?

15 - 5 = 10

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPod

## Wednesday, November 14, 2012

### Asher: iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 2

Number of Questions: 1

Correctly Answered: 1

Incorrectly Answered: 0

Unanswered: 0

Correct: 100%

Incorrect: 0%

Unanswered: 0%

Question 1:

A research submarine counted 47 moray eels which were joined by 2 more. What was the sum?

47 + 2 = 49

Correct Answer: 49

(c) 2012 iHomeEducator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Hop

Aaron B. Hopkins

Number of Questions: 1

Correctly Answered: 1

Incorrectly Answered: 0

Unanswered: 0

Correct: 100%

Incorrect: 0%

Unanswered: 0%

Question 1:

A research submarine counted 47 moray eels which were joined by 2 more. What was the sum?

47 + 2 = 49

Correct Answer: 49

(c) 2012 iHomeEducator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Hop

Aaron B. Hopkins

Subscribe to:
Posts (Atom)