iHomeEducator, Inc.

Facebook

Monday, May 24, 2010

First Name: iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 2

Number of Questions: 12

Correctly Answered: 10
Incorrectly Answered: 2
Unanswered: 0

Correct: 83%
Incorrect: 17%
Unanswered: 0%


Question 1:
If Formosan macaques groom each other 2 hrs/day. How many hrs/week do they spend grooming?

2 x 7 = 14 hrs/week
Correct Answer: 14

Question 2:
The yaks expedition started at 2 o'clock PM and completed in 4 hours. What time did the tour complete?

2:00 PM + 4 hours = 6:00 PM
Correct Answer: 6

Question 3:
A panda eats 10 kilograms of bamboo shoots a day. How many kilograms/week is required by a panda?

10 x 7 = 70 kg/week
Correct Answer: 70

Question 4:
The pandas expedition started at 3 o'clock PM and completed in 3 hours. What time did the tour complete?

3:00 PM + 3 hours = 6:00 PM
Correct Answer: 6

Question 5:
If a Japanese Macaque soaks in a hot spring 3 hrs/day. How many hrs/week does it spend soaking?

3 x 7 = 21 hrs/week
Incorrect Answer: 23
Correct Answer: 21

Question 6:
A panda eats 21 pounds of bamboo shoots a day. How many pounds/week is required by a panda?

21 x 7 = 147 lbs/week
Correct Answer: 147

Question 7:
Tiger cubs born week 33 leave the den in week 39 of the year. How many weeks are they in the den?

39 - 33 = 6 weeks
Correct Answer: 6

Question 8:
A Chinese zoo feeds yaks at 6:00 PM and it takes them 2 hours to feed. What time did they finish?

6:00 PM + 2 hours = 8:00 PM
Correct Answer: 8

Question 9:
A mother panda nurses her cub 13 times a day for 33 minutes. How many minutes per day does she nurse?

13 x 33 = 429 minutes
Incorrect Answer: 419
Correct Answer: 429

Question 10:
Tiger cubs born week 10 leave the den in week 17 of the year. How many days are they in the den?

(17 - 10) x 7 = 49 days
Correct Answer: 49

Question 11:
A panda eats 9 kilograms of bamboo shoots a day. How many kilograms/week is required by a panda?

9 x 7 = 63 kg/week
Correct Answer: 63

Question 12:
On a wildlife tour of leopards, we started at 11 o'clock AM and completed in 4 hours. What time did the tour complete?

11:00 AM + 4 hours = 3:00 PM
Correct Answer: 3


(c) 2010 iHome Educator
www.iHomeEducator.com
www.iLiveMath.blogspot.com


Sent from my iPad

Monday, May 17, 2010

Christian P.: iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 1

Number of Questions: 68

Correctly Answered: 61
Incorrectly Answered: 1
Unanswered: 6

Correct: 90%
Incorrect: 1%
Unanswered: 9%


Question 1:
The dive counted a total of 7 Lion fish and later 2 drifted away. How many remain?

7 - 2 = 5
Correct Answer: 5

Question 2:
An oceanographer counted 4 Hawaiian green sea turtles which were joined by 6 more. What was the total?

4 + 6 = 10

Question 3:
A marine scientist counted 9 Stingray which were joined by 10 more. What was the sum?

9 + 10 = 19
Incorrect Answer: 16

Question 4:
A marine biologist counted 10 starfish which were joined by 6 more. What was the sum?

10 + 6 = 16
Correct Answer: 16

Question 5:
The sea voyage counted a total of 8 Bat fish and later 4 drifted away. How many remain?

8 - 4 = 4
Correct Answer: 4

Question 6:
The dive counted a total of 15 Moorish Idol fish and later 10 drifted away. How many remain?

15 - 10 = 5
Correct Answer: 5

Question 7:
A diver counted 5 Foxface rabbitfish which were joined by 4 more. What was the total?

5 + 4 = 9

Question 8:
A marine biologist counted 2 Bat fish which were joined by 10 more. What was the total?

2 + 10 = 12
Correct Answer: 12

Question 9:
The dive counted a total of 8 Seahorses and later 3 drifted away. How many remain?

8 - 3 = 5
Correct Answer: 5

Question 10:
The sea voyage counted a total of 18 Tube worm blenny fish and later 9 drifted away. How many remain?

18 - 9 = 9
Correct Answer: 9

Question 11:
A research submarine counted 6 Foxface rabbitfish which were joined by 8 more. What was the sum?

6 + 8 = 14
Correct Answer: 14

Question 12:
The underwater tour counted a total of 7 Horseshoe crabs and later 1 drifted away. How many remain?

7 - 1 = 6
Correct Answer: 6

Question 13:
The sea voyage counted a total of 11 bandwing fish and later 8 drifted away. How many remain?

11 - 8 = 3
Correct Answer: 3

Question 14:
A marine scientist counted 9 Bat fish which were joined by 9 more. What was the total?

9 + 9 = 18
Correct Answer: 18

Question 15:
A research submarine counted 9 Candy crab which were joined by 8 more. What was the sum?

9 + 8 = 17
Correct Answer: 17

Question 16:
A diver counted 2 Rainbow crabs which were joined by 11 more. What was the sum?

2 + 11 = 13
Correct Answer: 13

Question 17:
An oceanographer counted 7 Magpie Sweetlips which were joined by 5 more. What was the total?

7 + 5 = 12
Correct Answer: 12

Question 18:
A diver counted 3 Wolf eels which were joined by 11 more. What was the sum?

3 + 11 = 14
Correct Answer: 14

Question 19:
The ocean expedition counted a total of 10 Leopard coralgroupers and later 6 drifted away. How many remain?

10 - 6 = 4
Correct Answer: 4

Question 20:
The underwater tour counted a total of 11 Three-stripe damsel fish and later 2 drifted away. How many remain?

11 - 2 = 9

Question 21:
The underwater tour counted a total of 11 Three-stripe damsel fish and later 2 drifted away. How many remain?

11 - 2 = 9
Correct Answer: 9

Question 22:
An oceanographer counted 10 Stingray which were joined by 10 more. What was the sum?

10 + 10 = 20
Correct Answer: 20

Question 23:
The ocean expedition counted a total of 6 Clown fish and later 3 drifted away. How many remain?

6 - 3 = 3
Correct Answer: 3

Question 24:
The ocean expedition counted a total of 20 Magpie Sweetlips and later 10 drifted away. How many remain?

20 - 10 = 10
Correct Answer: 10

Question 25:
The underwater tour counted a total of 12 Titan trigger fish and later 8 drifted away. How many remain?

12 - 8 = 4
Correct Answer: 4

Question 26:
A marine biologist counted 8 whales which were joined by 4 more. What was the total?

8 + 4 = 12
Correct Answer: 12

Question 27:
The underwater tour counted a total of 17 Parrot fish and later 7 drifted away. How many remain?

17 - 7 = 10
Correct Answer: 10

Question 28:
A diver counted 7 Leopard coralgroupers which were joined by 11 more. What was the total?

7 + 11 = 18
Correct Answer: 18

Question 29:
The sea voyage counted a total of 14 Candy crab and later 10 drifted away. How many remain?

14 - 10 = 4
Correct Answer: 4

Question 30:
A diver counted 10 Lion fish which were joined by 2 more. What was the sum?

10 + 2 = 12
Correct Answer: 12

Question 31:
The sea voyage counted a total of 17 Parrot fish and later 10 drifted away. How many remain?

17 - 10 = 7
Correct Answer: 7

Question 32:
A marine scientist counted 8 Orangutan Crabs which were joined by 2 more. What was the total?

8 + 2 = 10
Correct Answer: 10

Question 33:
The ocean expedition counted a total of 11 Lion fish and later 9 drifted away. How many remain?

11 - 9 = 2
Correct Answer: 2

Question 34:
The dive counted a total of 8 Cuttlefish and later 1 drifted away. How many remain?

8 - 1 = 7
Correct Answer: 7

Question 35:
The ocean expedition counted a total of 14 jellyfish and later 7 drifted away. How many remain?

14 - 7 = 7
Correct Answer: 7

Question 36:
The ocean expedition counted a total of 12 Orangutan Crabs and later 2 drifted away. How many remain?

12 - 2 = 10
Correct Answer: 10

Question 37:
The ocean expedition counted a total of 9 Lion fish and later 5 drifted away. How many remain?

9 - 5 = 4
Correct Answer: 4

Question 38:
An oceanographer counted 9 Three-stripe damsel fish which were joined by 7 more. What was the total?

9 + 7 = 16
Correct Answer: 16

Question 39:
The underwater tour counted a total of 17 Stingray and later 10 drifted away. How many remain?

17 - 10 = 7
Correct Answer: 7

Question 40:
The underwater tour counted a total of 4 Tube worm blenny fish and later 1 drifted away. How many remain?

4 - 1 = 3
Correct Answer: 3

Question 41:
An oceanographer counted 10 Anglerfish which were joined by 5 more. What was the sum?

10 + 5 = 15
Correct Answer: 15

Question 42:
The underwater tour counted a total of 12 Hawaiian green sea turtles and later 2 drifted away. How many remain?

12 - 2 = 10
Correct Answer: 10

Question 43:
The underwater tour counted a total of 13 Parrot fish and later 2 drifted away. How many remain?

13 - 2 = 11
Correct Answer: 11

Question 44:
The ocean expedition counted a total of 12 Leopard coralgroupers and later 3 drifted away. How many remain?

12 - 3 = 9
Correct Answer: 9

Question 45:
A research submarine counted 3 Whitetip reef sharks which were joined by 5 more. What was the sum?

3 + 5 = 8

Question 46:
The sea voyage counted a total of 4 Three-stripe damsel fish and later 1 drifted away. How many remain?

4 - 1 = 3
Correct Answer: 3

Question 47:
The dive counted a total of 8 Humphead wrasse fish and later 3 drifted away. How many remain?

8 - 3 = 5
Correct Answer: 5

Question 48:
A research submarine counted 9 Seahorses which were joined by 11 more. What was the total?

9 + 11 = 20
Correct Answer: 20

Question 49:
A marine scientist counted 8 starfish which were joined by 5 more. What was the sum?

8 + 5 = 13

Question 50:
A marine biologist counted 10 Stingray which were joined by 3 more. What was the total?

10 + 3 = 13
Correct Answer: 13

Question 51:
The dive counted a total of 11 Whitetip reef sharks and later 8 drifted away. How many remain?

11 - 8 = 3
Correct Answer: 3

Question 52:
The sea voyage counted a total of 15 Leopard coralgroupers and later 4 drifted away. How many remain?

15 - 4 = 11
Correct Answer: 11

Question 53:
The ocean expedition counted a total of 16 Three-stripe damsel fish and later 6 drifted away. How many remain?

16 - 6 = 10
Correct Answer: 10

Question 54:
A research submarine counted 4 Candy crab which were joined by 7 more. What was the total?

4 + 7 = 11
Correct Answer: 11

Question 55:
A research submarine counted 4 Orangutan Crabs which were joined by 10 more. What was the sum?

4 + 10 = 14

Question 56:
The sea voyage counted a total of 15 jellyfish and later 7 drifted away. How many remain?

15 - 7 = 8
Correct Answer: 8

Question 57:
An oceanographer counted 2 Humphead wrasse fish which were joined by 3 more. What was the total?

2 + 3 = 5
Correct Answer: 5

Question 58:
The dive counted a total of 10 Leopard coralgroupers and later 6 drifted away. How many remain?

10 - 6 = 4
Correct Answer: 4

Question 59:
A research submarine counted 10 starfish which were joined by 4 more. What was the total?

10 + 4 = 14
Correct Answer: 14

Question 60:
The dive counted a total of 13 Cuttlefish and later 8 drifted away. How many remain?

13 - 8 = 5
Correct Answer: 5

Question 61:
The dive counted a total of 15 Magpie Sweetlips and later 5 drifted away. How many remain?

15 - 5 = 10
Correct Answer: 10

Question 62:
The ocean expedition counted a total of 13 Tube worm blenny fish and later 5 drifted away. How many remain?

13 - 5 = 8
Correct Answer: 8

Question 63:
A research submarine counted 10 moray eels which were joined by 5 more. What was the total?

10 + 5 = 15
Correct Answer: 15

Question 64:
An oceanographer counted 5 Horseshoe crabs which were joined by 7 more. What was the total?

5 + 7 = 12
Correct Answer: 12

Question 65:
A marine biologist counted 3 Humphead wrasse fish which were joined by 8 more. What was the total?

3 + 8 = 11
Correct Answer: 11

Question 66:
A diver counted 5 Rainbow crabs which were joined by 5 more. What was the sum?

5 + 5 = 10
Correct Answer: 10

Question 67:
The sea voyage counted a total of 10 starfish and later 2 drifted away. How many remain?

10 - 2 = 8
Correct Answer: 8

Question 68:
A research submarine counted 6 Dolphins which were joined by 3 more. What was the sum?

6 + 3 = 9
Correct Answer: 9


(c) 2010 iHome Educator
www.iHomeEducator.com
www.iLiveMath.blogspot.com

Sunday, May 9, 2010

Audrey: iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 1

Number of Questions: 10

Correctly Answered: 9
Incorrectly Answered: 1
Unanswered: 0

Correct: 90%
Incorrect: 10%
Unanswered: 0%


Question 1:
An oceanographer counted 3 Wolf eels which were joined by 4 more. What was the sum?

3 + 4 = 7
Correct Answer: 7

Question 2:
A diver counted 3 Clown fish which were joined by 2 more. What was the total?

3 + 2 = 5
Correct Answer: 5

Question 3:
The ocean expedition counted a total of 5 Red parrot fish and later 3 drifted away. How many remain?

5 - 3 = 2
Correct Answer: 2

Question 4:
The underwater tour counted a total of 13 Humphead wrasse fish and later 6 drifted away. How many remain?

13 - 6 = 7
Correct Answer: 7

Question 5:
An oceanographer counted 2 Hawaiian green sea turtles which were joined by 2 more. What was the total?

2 + 2 = 4
Correct Answer: 4

Question 6:
A marine scientist counted 3 Clown fish which were joined by 5 more. What was the sum?

3 + 5 = 8
Correct Answer: 8

Question 7:
A marine scientist counted 9 Sixbar wrasse fish which were joined by 4 more. What was the sum?

9 + 4 = 13
Incorrect Answer: 10
Correct Answer: 13

Question 8:
An oceanographer counted 10 starfish which were joined by 4 more. What was the sum?

10 + 4 = 14
Correct Answer: 14

Question 9:
A diver counted 7 whales which were joined by 9 more. What was the total?

7 + 9 = 16
Correct Answer: 16

Question 10:
The underwater tour counted a total of 11 Wolf eels and later 9 drifted away. How many remain?

11 - 9 = 2
Correct Answer: 2


(c) 2010 iHome Educator
www.iHomeEducator.com
www.iLiveMath.blogspot.com


Sent from my iPad

test: iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 2

Number of Questions: 10

Correctly Answered: 6
Incorrectly Answered: 2
Unanswered: 2

Correct: 60%
Incorrect: 20%
Unanswered: 20%


Question 1:
A marine scientist counted 38 whales which were joined by 37 more. What was the sum?

38 + 37 = 75

Question 2:
In a group of 46 sea animals one half were Shortnose greeneye fish. Calculate the total number of Shortnose greeneye fish?

46 / 2 = 23
Incorrect Answer: 12

Question 3:
The dive counted a total of 57 Yellow boxfish and later 10 drifted away. How many remain?

57 - 10 = 47
Correct Answer: 47

Question 4:
The sea voyage counted a total of 45 Hawaiian green sea turtles and later 24 drifted away. How many remain?

45 - 24 = 21

Question 5:
A diver counted 15 Red parrot fish which were joined by 39 more. What was the total?

15 + 39 = 54
Correct Answer: 54

Question 6:
A marine biologist counted 33 Seahorses which were joined by 12 more. What was the total?

33 + 12 = 45
Correct Answer: 45

Question 7:
In a group of 129 sea animals one third were Cuttlefish. Calculate the total number of Cuttlefish?

129 / 3 = 43
Correct Answer: 43

Question 8:
A research submarine counted 2 Leopard coralgroupers which were joined by 4 more. What was the sum?

2 + 4 = 6
Correct Answer: 6

Question 9:
A research submarine counted 27 Moorish Idol fish which were joined by 19 more. What was the total?

27 + 19 = 46
Correct Answer: 46

Question 10:
A marine biologist counted 8 Leopard coralgroupers which were joined by 13 more. What was the total?

8 + 13 = 21
Incorrect Answer: 7


(c) 2010 iHome Educator
www.iHomeEducator.com
www.iLiveMath.blogspot.com


Sent from my iPad

Friday, May 7, 2010

test: iLiveMath Test Results

iLiveMath Results: Level 1

Number of Questions: 12

Correctly Answered: 10
Incorrectly Answered: 0
Unanswered: 2

Correct: 83%
Incorrect: 0%
Unanswered: 17%


Question 1:
The dive counted a total of 11 whales and later 3 drifted away. How many remain?

11 - 3 = 8

Question 2:
An oceanographer counted 8 Sea whips which were joined by 2 more. What was the total?

8 + 2 = 10
Correct Answer: 10

Question 3:
An oceanographer counted 10 Yellow boxfish which were joined by 2 more. What was the total?

10 + 2 = 12
Correct Answer: 12

Question 4:
The sea voyage counted a total of 11 Foxface rabbitfish and later 1 drifted away. How many remain?

11 - 1 = 10
Correct Answer: 10

Question 5:
An oceanographer counted 4 Horseshoe crabs which were joined by 2 more. What was the sum?

4 + 2 = 6
Correct Answer: 6

Question 6:
An oceanographer counted 6 bandwing fish which were joined by 6 more. What was the sum?

6 + 6 = 12
Correct Answer: 12

Question 7:
The sea voyage counted a total of 6 whales and later 1 drifted away. How many remain?

6 - 1 = 5
Correct Answer: 5

Question 8:
The dive counted a total of 16 Leopard coralgroupers and later 8 drifted away. How many remain?

16 - 8 = 8
Correct Answer: 8

Question 9:
A research submarine counted 3 Anglerfish which were joined by 11 more. What was the sum?

3 + 11 = 14
Correct Answer: 14

Question 10:
A marine scientist counted 6 Tube worm blenny fish which were joined by 2 more. What was the total?

6 + 2 = 8
Correct Answer: 8

Question 11:
A marine scientist counted 7 Dolphins which were joined by 9 more. What was the sum?

7 + 9 = 16
Correct Answer: 16

Question 12:
An oceanographer counted 7 Rainbow crabs which were joined by 7 more. What was the total?

7 + 7 = 14


(c) 2010 iHome Educator
www.iHomeEducator.com
www.iLiveMath.blogspot.com


Sent from my iPad

Saturday, April 10, 2010

Abby: iLiveMath Animals of Africa Test Results

iLiveMath Animals of Africa Results: Level 1

Number of Questions: 12

Correctly Answered: 11
Incorrectly Answered: 1
Unanswered: 0

Correct: 92%
Incorrect: 8%
Unanswered: 0%


Question 1:
On the animal reserve 4 cheetahs came to drink water, but 1 left. How
many animals remain?

4 - 1 = 3
Correct Answer: 3

Question 2:
On the animal reserve 2 porcupines came to drink water, but 1 left.
How many animals remain?

2 - 1 = 1
Correct Answer: 1

Question 3:
On the animal reserve 2 antelope came to drink water, but 1 left. How
many animals remain?

2 - 1 = 1
Correct Answer: 1

Question 4:
A tracker followed 2 baboons and 8 cheetahs. How many animals were
tracked?

2 + 8 = 10
Correct Answer: 10

Question 5:
In an African animal preserve there are 9 gorilla and 4 buffalo. What
is the sum?

9 + 4 = 13
Correct Answer: 13

Question 6:
Zoologists spotted 2 antelope and 8 lions. What was the total?

2 + 8 = 10
Correct Answer: 10

Question 7:
Zoologists spotted 10 leopards and 2 cheetahs. What was the total?

10 + 2 = 12
Correct Answer: 12

Question 8:
On the animal reserve 2 hippopotami came to drink water, but 1 left.
How many animals remain?

2 - 1 = 1
Correct Answer: 1

Question 9:
A tracker followed 3 antelope and 9 apes. How many animals were
tracked?

3 + 9 = 12
Correct Answer: 12

Question 10:
In an African animal preserve there are 10 parrots and 7 buffalo.
What is the sum?

10 + 7 = 17
Correct Answer: 17

Question 11:
In an African animal preserve there are 6 cattle and 11 lemurs. What
is the sum?

6 + 11 = 17
Correct Answer: 17

Question 12:
On the animal reserve 3 guinea fowl came to drink water, but 2 left.
How many animals remain?

3 - 2 = 1
You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.
Correct Answer: 1


(c) 2010 iHome Educator
www.iHomeEducator.com
www.iLiveMath.blogspot.com


Sent from iPhone

Wednesday, April 7, 2010

Dad: iLiveMath Animals of Africa Test Results

iLiveMath Animals of Africa Results: Level 1

Number of Questions: 2

Correctly Answered: 2
Incorrectly Answered: 0
Unanswered: 0

Correct: 100%
Incorrect: 0%
Unanswered: 0%


Question 1:
A tracker followed 9 giraffe and 4 zebras. How many animals were
tracked?

9 + 4 = 13
Correct Answer: 13

Question 2:
On the animal reserve 7 monkeys came to drink water, but 1 left. How
many animals remain?

7 - 1 = 6
Correct Answer: 6


(c) 2010 iHome Educator
www.iHomeEducator.com
www.iLiveMath.blogspot.com


Sent from iPhone