Number of Questions: 20

Correctly Answered: 18

Incorrectly Answered: 2

Unanswered: 0

Correct: 90%

Incorrect: 10%

Unanswered: 0%

Question 1:

At Mach 1, Thunderbirds flew 1 km in 3 seconds. The jets travel 56 km in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)

3 x 56 = 168

Correct Answer: 168

Question 2:

A lead pack of 26 Formula One racers drafted in a line and as they rounded a turn 3 zoomed ahead. How many are left behind?

26 - 3 = 23

Correct Answer: 23

Question 3:

A lead pack of 83 Formula One racers drafted in a line and as they rounded a turn 35 hurtled ahead. How many are left behind?

83 - 35 = 48

Incorrect Answer: 52

Incorrect Answer: 52

Incorrect Answer: 53

Incorrect Answer: 52

Correct Answer: 48

Question 4:

A maglev train had 10 commuters and traveled to the next town to pick up 14 and drop off 1. How many are on the train?

10 + 14 - 1 = 23

Correct Answer: 23

Question 5:

The fire engine left the firestation and raced to the crash at 4:21AM and arrived at 4:47AM. How many minutes did it take?

4:47 AM - 4:21 AM = 26 minutes

Correct Answer: 26

Question 6:

A lead pack of 59 stock cars were joined by 16 cars. How many total cars are in the pack?

59 + 16 = 75

Correct Answer: 75

Question 7:

A Formula One racer hurtled at 330 km/h for a 1.1 hour race. How many kilometers did the Formula One racer travel?

Rate x Time = Distance; 330 km/h x (11/10) hrs = 363 km

Correct Answer: 363

Question 8:

A train with 67 passengers sped to the next stop and 14 were dropped off. How many passengers are on the train?

67 - 14 = 53

Correct Answer: 53

Question 9:

A stock car zoomed at 200 mph for a 1.1 hour race. How many miles did the stock car travel?

Rate x Time = Distance; 200 mph x (11/10) hrs = 220 miles

Correct Answer: 220

Question 10:

A shuttle at Mach 14 (High-Hypersonic) reaches Mach 23 to dock with the ISS. What is the difference?

Mach 23 - Mach 14 = Mach 9

Correct Answer: 9

Question 11:

A lead pack of 34 stock cars were joined by 8 cars. How many total cars are in the pack?

34 + 8 = 42

Correct Answer: 42

Question 12:

A lead pack of 31 stock cars were joined by 26 cars. How many total cars are in the pack?

31 + 26 = 57

Correct Answer: 57

Question 13:

If a Maglev train sped at an average speed of 223 mph, how many miles are traveled in 6 hours? (Distance = Rate x Time)

223 mph x 6 hours = 1338 miles

Correct Answer: 1338

Question 14:

A race car hurtled at 180 mph for a 1.3 hour race. How many miles did the race car travel?

Rate x Time = Distance; 180 mph x (13/10) hrs = 234 miles

Correct Answer: 234

Question 15:

The Space Shuttle launch was rescheduled from 3:10AM to 3:32AM due to ice. How long did the spectators wait?

3:32 AM - 3:10 AM = 22 minutes

Correct Answer: 22

Question 16:

A lead pack of 56 stock cars were joined by 45 cars. How many total cars are in the pack?

56 + 45 = 101

Correct Answer: 101

Question 17:

A maglev train had 36 tourists and sped to the next town to pick up 14 and drop off 25. How many are on the train?

36 + 14 - 25 = 25

Incorrect Answer: 35

Correct Answer: 25

Question 18:

A lead pack of 36 stock cars were joined by 30 cars. How many total cars are in the pack?

36 + 30 = 66

Correct Answer: 66

Question 19:

The train had 62 passengers on board. It voyaged to the next station and picked up 3 more. How many passengers are on the train?

62 + 3 = 65

Correct Answer: 65

Question 20:

A stock car hurtled at 220 mph for a 1.1 hour race. How many miles did the stock car travel?

Rate x Time = Distance; 220 mph x (11/10) hrs = 242 miles

Correct Answer: 242

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

## No comments:

## Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.