Number of Questions: 23

Correctly Answered: 20

Incorrectly Answered: 2

Unanswered: 1

Correct: 87%

Incorrect: 9%

Unanswered: 4%

Question 1:

At the speed of sound, F-15 Eagles flew 1 mile in 5 seconds. The jets travel 7 miles in ___ seconds? (Dist. = Rate x Time)

5 x 7 = 35

Correct Answer: 35

Question 2:

The emergency vehicle left the hospital and sped to the accident at 11:18AM and arrived at 11:56AM. How many minutes did it take?

11:56 AM - 11:18 AM = 38 minutes

Correct Answer: 38

Question 3:

Due to exhaustion, 17 cyclists fell out of the lead field of 40 cyclists. How many cyclists are left in the lead field?

40 - 17 = 23

Incorrect Answer: 24

Correct Answer: 23

Question 4:

A train with 30 water jugs journeyed to the next station and 8 were dropped off. How many water jugs are on the train?

30 - 8 = 22

Correct Answer: 22

Question 5:

The train had 12 mail bags on board. It sped to the next station and picked up 7 more. How many mail bags are on the train?

12 + 7 = 19

Correct Answer: 19

Question 6:

The ambulance departed the station and dashed to the emergency at 11:17AM and arrived at 11:36AM. How many minutes did it take?

11:36 AM - 11:17 AM = 19 minutes

Correct Answer: 19

Question 7:

If sailboats skimmed at an average speed of 20 knots, how many nautical miles are traveled in 12 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)

20 knots x 12 hours = 240 nautical miles

Correct Answer: 240

Question 8:

A maglev train had 6 tourists and sped to the next depot to pick up 7 and drop off 2. How many are on the train?

6 + 7 - 2 = 11

Incorrect Answer: 9

Correct Answer: 11

Question 9:

A shuttle at Mach 2 (Supersonic) reaches Mach 23 to dock with the ISS. What is the difference?

Mach 23 - Mach 2 = Mach 21

Correct Answer: 21

Question 10:

The ambulance left the station and raced to the emergency at 8:13AM and arrived at 8:55AM. How many minutes did it take?

8:55 AM - 8:13 AM = 42 minutes

Correct Answer: 42

Question 11:

If kitesurfers sped at an average speed of 49 knots, how many nautical miles are traveled in 9 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)

49 knots x 9 hours = 441 nautical miles

Correct Answer: 441

Question 12:

The paramedic departed the firestation and dashed to the accident at 1:22AM and arrived at 1:45AM. How many minutes did it take?

1:45 AM - 1:22 AM = 23 minutes

Correct Answer: 23

Question 13:

The ambulance left the hospital and raced to the fire at 6:22AM and arrived at 6:53AM. How many minutes did it take?

6:53 AM - 6:22 AM = 31 minutes

Correct Answer: 31

Question 14:

A lead pack of 7 race cars were joined by 8 cars. How many total cars are in the pack?

7 + 8 = 15

Correct Answer: 15

Question 15:

A maglev train had 21 travelers and sped to the next depot to pick up 29 and drop off 3. How many are on the train?

21 + 29 - 3 = 47

Correct Answer: 47

Question 16:

The 1st group of 13 riders raced past onlookers and were joined by 16 more riders. How many total in the new group?

13 + 16 = 29

Correct Answer: 29

Question 17:

A maglev train had 10 travelers and traveled to the next station to pick up 25 and drop off 22. How many are on the train?

10 + 25 - 22 = 13

Correct Answer: 13

Question 18:

Due to heat, 26 racers fell out of the lead pack of 49 racers. How many racers are left in the lead pack?

49 - 26 = 23

Question 19:

Due to water breaks, 20 bikers dropped out of the lead field of 39 bikers. How many bikers are left in the lead field?

39 - 20 = 19

Correct Answer: 19

Question 20:

A maglev train had 26 tourists and raced to the next depot to pick up 3 and drop off 4. How many are on the train?

26 + 3 - 4 = 25

Correct Answer: 25

Question 21:

A maglev train had 5 tourists and journeyed to the next town to pick up 14 and drop off 10. How many are on the train?

5 + 14 - 10 = 9

Correct Answer: 9

Question 22:

The Acela train had 26 food crates on board. It journeyed to the next town and picked up 24 more. How many food crates are on the train?

26 + 24 = 50

Correct Answer: 50

Question 23:

A lead pack of 10 stock cars were joined by 17 cars. How many total cars are in the pack?

10 + 17 = 27

Correct Answer: 27

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

## No comments:

## Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.