Number of Questions: 24

Correctly Answered: 20

Incorrectly Answered: 4

Unanswered: 0

Correct: 83%

Incorrect: 17%

Unanswered: 0%

Question 1:

A train with 17 mail bags traveled to the next station and 15 were dropped off. How many mail bags are on the train?

17 - 15 = 2

Correct Answer: 2

Question 2:

A shuttle at Mach 8 (Hypersonic) reaches Mach 23 to dock with the ISS. What is the difference?

Mach 23 - Mach 8 = Mach 15

Correct Answer: 15

Question 3:

A Acela train with 10 food crates traveled to the next depot and 8 were dropped off. How many food crates are on the train?

10 - 8 = 2

Correct Answer: 2

Question 4:

To escape earth's gravity the Space Shuttle Endeavour must accelerate from Mach 2 to Mach 22. Calculate the difference?

Mach 22 - Mach 2 = Mach 20

Correct Answer: 20

Question 5:

The paramedic departed the station and rushed to the emergency at 4:18PM and arrived at 4:37PM. How many minutes did it take?

4:37 PM - 4:18 PM = 19 minutes

Incorrect Answer: 14

Correct Answer: 19

Question 6:

If a Maglev train traveled at an average speed of 95 mph, how many miles are traveled in 2 hours? (Distance = Rate x Time)

95 mph x 2 hours = 190 miles

Correct Answer: 190

Question 7:

A lead pack of 18 race cars were joined by 27 cars. How many total cars are in the pack?

18 + 27 = 45

Correct Answer: 45

Question 8:

The train had 13 passengers on board. It journeyed to the next stop and picked up 18 more. How many passengers are on the train?

13 + 18 = 31

Correct Answer: 31

Question 9:

The 1st field of 23 bikers darted past cheering fans and were joined by 18 more bikers. How many total in the new field?

23 + 18 = 41

Incorrect Answer: 42

Question 10:

If sailboats raced at an average speed of 18 knots, how many nautical miles are traveled in 7 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)

18 knots x 7 hours = 126 nautical miles

Correct Answer: 126

Question 11:

If a Maglev train journeyed at an average speed of 87 mph, how many miles are traveled in 2 hours? (Distance = Rate x Time)

87 mph x 2 hours = 174 miles

Correct Answer: 174

Question 12:

To escape earth's gravity the Space Shuttle must accelerate from Mach 13 to Mach 22. Calculate the difference?

Mach 22 - Mach 13 = Mach 9

Correct Answer: 9

Question 13:

A train with 32 mail bags traveled to the next town and 19 were dropped off. How many mail bags are on the train?

32 - 19 = 13

Correct Answer: 13

Question 14:

A lead pack of 34 Formula One racers drafted in a line and as they rounded a turn 23 raced ahead. How many are left behind?

34 - 23 = 11

Correct Answer: 11

Question 15:

To escape earth's gravity the Space Shuttle must accelerate from Mach 9 to Mach 22. Calculate the difference?

Mach 22 - Mach 9 = Mach 13

You need to spin to pick an answer and tap 'Done'.

Correct Answer: 13

Question 16:

A Steam Train with 13 mail bags voyaged to the next stop and 9 were dropped off. How many mail bags are on the train?

13 - 9 = 4

Correct Answer: 4

Question 17:

A Acela train with 32 mail bags sped to the next stop and 13 were dropped off. How many mail bags are on the train?

32 - 13 = 19

Correct Answer: 19

Question 18:

If sailboats hydroplaned at an average speed of 20 knots, how many nautical miles are traveled in 2 hrs? (1 knot = 1 nautical mile/hr)

20 knots x 2 hours = 40 nautical miles

Correct Answer: 40

Question 19:

A train with 21 water jugs voyaged to the next depot and 3 were dropped off. How many water jugs are on the train?

21 - 3 = 18

Correct Answer: 18

Question 20:

To escape earth's gravity the Space Shuttle Discovery must accelerate from Mach 8 to Mach 22. Calculate the difference?

Mach 22 - Mach 8 = Mach 14

Correct Answer: 14

Question 21:

The Space Shuttle launch was reset from 2:16PM to 2:42PM due to a critical warning light. How long did the NASA engineers wait?

2:42 PM - 2:16 PM = 26 minutes

Correct Answer: 26

Question 22:

A maglev train had 26 commuters and traveled to the next depot to pick up 17 and drop off 35. How many are on the train?

26 + 17 - 35 = 8

Correct Answer: 8

Question 23:

A maglev train had 14 commuters and journeyed to the next town to pick up 31 and drop off 22. How many are on the train?

14 + 31 - 22 = 23

Incorrect Answer: 32

Question 24:

A lead pack of 18 Formula One cars drafted in a line and as they rounded a turn 9 zoomed ahead. How many are left behind?

18 - 9 = 9

Correct Answer: 9

(c) 2010 iHome Educator

www.iHomeEducator.com

www.iLiveMath.blogspot.com

Sent from my iPad

## No comments:

## Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.